• Bulgarian flag English flag

За Нас

ask-transport
ask-transport
ИСТОРИЯ НА ФИРМАТА
Фирмата ни е на пазара от 1998 година. Развивали сме в годините първоначално логистична дейност, за да стигнем до днес, когато можем да Ви предложим собствените ни професионално изградени ежеседмични групажни линии от България до Хърватска, Словения, Австрия и обратно. ASK Transport & Logistik разполага с  дългогодишен опит и отдаденост в  прецизното изпълнение на международния транспорт, което ни е изградило през годините като надежден партньор в изготвянето и изпълнението на международен транспорт.
ask-transport
ВИЗИЯ НА ФИРМАТА
Ние се стремим към съвършенство във всичко, което правим, движени от чувство за неотложност и желание да отговорим на Вашите персонални желания и нужди. Способността ни да мислим и действаме и от корпоративна гледна точка ни прави ценен партньор за всяка фирма. Тези лични характеристики са нашето мото.
ask-transport
НАШАТА ЦЕЛ
Чрез комбинацията от отлична и дългогодишна квалификация и желанието ни за решаването на разнообразни казуси, ние създаваме стабилна основа за успеха на нашите клиенти на европейските пазари. Това обаче не ни задоволява, затова не спираме да се стремим напълно да задоволим нуждите на Вашето предприятие, достигайки до безкомпромисни резултати и надхвърляйки представите за сигурност и точност на групажните международни линии.
ask-transport
РАЗВИВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА
В момента изграждаме база, която ни помага да умножим капацитета си за цел да удовлетворим растящите нужди на клиентите ни. Наша основна мисия е да намалим видимо и измеримо допълнителните средства по организацията и изпълнението на транспорта, доставяйки конкурентно предимство, на нашите партньори с иновативни решения за международния транпсорт.
ask-transport
ASK Transport & Logistik разполага със собствени товарни автомобили и изградена мрежа за движение на стоки в Европа и България.

ТРАНСПОРТ

ask-transport
ASK Transport & Logistik има партньори в над десет държави в Европа и осигурява безпрепядственото движение на стоки в страната и чужбина.

ЛОГИСТИКА

ask-transport
ASK Transport & Logistik работи с всеотдайни екипи и гарантира оптимално ниво на обслужване и максимално качество за своите клиенти.

СЧЕТОВОДСТВО

ask-transport
ASK Transport & Logistik притежава собствена складова база с възможности за безплатен престой на стоки на нашите клиенти.

СКЛАД